Αυτή είναι η σύντροφος του Ευτύχη Μπλέτσα -Ποζάρει έγκυος στη λίμνη Βεγορίτιδα [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η σύντροφος του Ευτύχη Μπλέτσα -Ποζάρει έγκυος στη λίμνη Βεγορίτιδα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ωραιότερη φάση της ζωής του περνάει ο Ευτύχης Μπλέτσας. Ο παρουσιαστής θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, καθώς η σύντροφός του και συνοδοιπόρος του στα ταξίδια που κάνει για τηλεοπτικά κανάλια, Ηλέκτρα Αστεριάδου, είναι έγκυος. Το ζευγάρι είναι τα τελευταία επτά χρόνια μαζί και τώρα ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσoυν την ευτυχία τους με ένα παιδί.

Αυτές τις μέρες, οι δυο τους βρίσκονται στη λίμνη Βεγορίτιδα, από όπου ο Ευτύχης δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες και βίντεο. Χθες το πρωί, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram: μια selfie με την αγαπημένη του και τον σκύλο τους, στην οποία είδαμε για πρώτη φορά το πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της. Παρόλο που η Ηλέκτρα Αστεριάδου επέλεξε να φορέσει φαρδιά και ζεστά ρούχα, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας, η κοιλίτσα της διακρίνεται έντονα. Οπως και το χαμόγελο του παρουσιαστή!

Αυτή είναι η σύντροφος του Ευτύχη Μπλέτσα -Ποζάρει έγκυος στη λίμνη Βεγορίτιδα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ