Κρήτη: Κλειστοί οι επαρχιακοί δρόμοι από τον χιονιά -Πού είναι απαραίτητες οι αλυσίδες - iefimerida.gr

Κρήτη: Κλειστοί οι επαρχιακοί δρόμοι από τον χιονιά -Πού είναι απαραίτητες οι αλυσίδες

Χιόνια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρίτη συνεχόμενη ημέρα κακοκαιρίας και κυριαρχεί ο παγετός και η χιονόπτωση στις ορεινές κυρίως περιοχές της Κρήτης γεγονός που δυσκολεύει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας σε επαρχιακά δίκτυα στο Λασίθι και το Ρέθυμνο έχει διακοπεί η κυκλοφορία ενώ την ίδια ώρα τα μηχανήματα των δήμων και της περιφέρειας βρίσκονται συνεχώς στον… δρόμο για την επίλυση των προβλημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, οι δρόμοι στους οποίους έχει διακοπεί η κυκλοφορία είναι:
Στο Λασίθι: επαρχιακή οδός Νεάπολης – Οροπεδίου Λασιθίου (μέσω ΤΚ Αμυγδάλων, Ζενιών, Ποταμών), ο δρόμος προς Οροπέδιο Καθαρού Κριτσάς από το ύψος της διασταύρωσης προς Τ.Κ. Τάπων, ο δρόμος προς Οροπέδιο Λασιθίου από το ύψος της ΤΚ Δράσι.
Στο Ρέθυμνο: Η επαρχιακή οδός Σπηλίου – Γερακαρίου και η επαρχιακή οδός Ρεθύμνου – Αμαρίου.

Απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες
Οπως αναφέρει το cretapost.gr αντιολισθητικές αλυσίδες θα πρέπει να τοποθετήσουν στα οχήματά τους οι οδηγοί που κινούνται στον ορεινό όγκο του δήμου Ηρακλείου και την επαρχιακή οδό Ρεθύμνου-Αγίας Γαλήνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ