Κλειστά 5 σχολεία και 1 νηπιαγωγείο του δήμου Αθηναίων λόγω πάγου - iefimerida.gr

Κλειστά 5 σχολεία και 1 νηπιαγωγείο του δήμου Αθηναίων λόγω πάγου

Σχολείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο σχολικά συγκροτήματα του δήμου Αθηναίων δεν θα λειτουργήσουν σήμερα λόγω κακοκαιρίας στο κέντρο της πόλης.

Λόγω μεγάλης επικινδυνότητας από την ύπαρξη πάγου, δεν θα λειτουργήσει το σχολικό συγκρότημα που βρίσκεται επί της οδού Κοκκερέλ 14, στην Κυψέλη, που στεγάζονται το 4ο Νηπιαγωγείο, το 38ο Δημοτικό και το 120ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

Δεν θα λειτουργήσει, επίσης, για τους ίδιους λόγους, το 45ο δημοτικό Σχολείο Αθηνών, που βρίσκεται στην οδό Πυθίας 38, στην Άνω Κυψέλη.

Επίσης, στο 24ο Γυμνάσιο & 24ο Γενικό Λύκειο (Σούκα 3 Αμπελόκηποι) τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10πμ.

Ο δήμος Αθηναίων απευθύνει έκκληση προς τις διευθύνσεις των σχολείων να ενεργοποιήσουν τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη του μαθήματος την κεντρική θέρμανση των σχολείων.
Παράλληλα ειδικά συνεργεία του δήμου Αθηναίων ολοκλήρωσαν και τη συμπληρωματική ρίψη αλατιού σε δρόμους με μεγάλη κλίση, όπου βρίσκονται σχολεία στην Άνω Κυψέλη, τα Πατήσια και τον Λυκαβηττό, καθώς και στους προαύλιους χώρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ