Αποκάλυψη: Το απίστευτο πράγμα που είχε απαγορεύσει η Ζενεβιέβ σε παίκτρια του GNTM [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποκάλυψη: Το απίστευτο πράγμα που είχε απαγορεύσει η Ζενεβιέβ σε παίκτρια του GNTM [βίντεο]

Ζενεβιέβ Μαζαρί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν αυστηρή με τα κορίτσια του GNTM, αυτό όμως που δεν είναι γνωστό ήταν η απαγόρευση που είχε θέσει σε παίκτρια.

Η Ειρήνη Στεριανού του GNTM λοιπόν, βρέθηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε κάτι που δεν γνώριζε κανείς για την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Μιλώντας αρχικά για τα μαλλιά της που αναγκάστηκε να κόψει μέσα στο GNTM, η Ειρήνη εξήγησε πως δεν της αρέσει καθόλου το κοντό μαλλί της και πως ντρέπεται να ανοίξει ακόμη και την πόρτα σε έναν διανομέα.

Μάλιστα η Ειρήνη Στεργιανού αποκάλυψε και τι της είχε απαγορεύεσει η Ζενεβιέβ σε κάθε δοκιμασία.

«Φωτογραφικά μου αρέσει πάρα πολύ το μαλλί μου, αλλά μέχρι εκεί... ντρέπομαι να ανοίξω και σε ένα delivery γιατί θα με δει με καρφάκια, είναι χαλιά, απαίσια. Τη μέρα που είχαμε αποχώρηση έβλεπα όλες τις κοπέλες που χτενιζόντουσαν κι εγώ ένιωθα πολύ έξω από τα νερά μου. Με είχαν χαρακτηρίσει ως Βαγγέλη Κακουριώτη. Είχα καταλάβει από την αρχή ότι η Εβελίνα δεν είναι αυτό που δείχνει. Έχω δει να με σχολιάζει πίσω από την πλάτη μου. Η Ζενεβιέβ δεν με άφηνε να φοράω εσώρουχα, μου έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Στεριανού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί Ειρήνη Στεργιανού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ