Η Μαργκότ Ρόμπι μεταμορφώνεται σε Barbie -Θα υποδυθεί σε ταινία την διάσημη κούκλα [εικόνες]

Στο πρόσωπό της Μαργκότ Ρόμπι βρήκαν την Barbie και η Αυστραλή ηθοποιός θα υποδυθεί την διάσημη κούκλα στην πρώτη live-action ταινία.

Η εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών Mattel και η εταιρεία παραγωγής Warner Bros ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα συνεργαστούν για να κάνουν την ταινία, με πρωταγωνίστρια την 28χρονη Ρόμπι, η οποία θα είναι επίσης συμπαραγωγός.

Ούτε η πλοκή, ούτε ο τίτλος, ούτε η ημερομηνία προβολής ανακοινώθηκαν στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε για την ταινία, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες 60 χρόνια, αφότου η κούκλα Μπάρμπι πρωτοκυκλοφόρησε, τον Μάρτιο του 1959, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο το Reuters.

Η Μάργκοτ Ρόμπι, που έχει προταθεί για βραβείο Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία «Ι, Tonya» είπε πως ελπίζει ότι η ταινία θα «έχει έναν εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και στο κοινό παγκοσμίως».

«Η Barbie ενθάρρυνε τα παιδιά να φανταστούν τους εαυτούς τους σε φιλόδοξους ρόλους, όπως πριγκίπισσα ή πρόεδρος» τονίζει η ηθοποιός σε μια ανακοίνωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@portermagazine ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ margotrobbie στις 2 Δεκ, 2018 στις 4:45 μμ PST

Η Barbie υιοθέτησε περισσότερες από 200 καριέρες στην πολυετή πορεία της, μεταξύ αυτών δασκάλα αλλά και αστροναύτης.

Είναι η διασημότερη κούκλα στον κόσμο και πολιτιστικό είδωλο που εξύμνησαν ο Άντι Ουόρχολ αλλά και το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

In good company - thrilled to be on the cover of @elleusa with so many inspiring women ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ margotrobbie στις 10 Οκτ, 2017 στις 11:01 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

LOVE IS LOVE ??? any Aussie's living overseas like me, register to vote here: http://www.aec.gov.au/enrol/ before August 24th #marriageequality #australia ?️‍???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ margotrobbie στις 15 Αύγ, 2017 στις 2:09 πμ PDT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάργκοτ Ρόμπι barbie ταινία Μπάρμπι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ