Μπάρκας: Δεν υπάρχει πρόβλημα για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών - iefimerida.gr

Μπάρκας: Δεν υπάρχει πρόβλημα για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για να ψηφιστούν η Συμφωνία των Πρεσπών και μια σειρά θετικών μέτρων που θα έρθουν στη Βουλή το επόμενο χρονικό διάστημα, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Open TV τόνισε ότι «σύμφωνα με τις δηλώσεις όλων των βουλευτών προκύπτει πλειοψηφία στη Βουλή. Όσοι έχουν ασχοληθεί τα τελευταία 20 χρόνια με το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Βουλή, θα πρέπει να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Ιούνιο του 2017, απαντώντας στον κ. Λεβέντη, σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής, έλεγε ότι η εθνική θέση περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία, erga omnes και συνταγματική αναθεώρηση».

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «η κυβέρνηση έχει να περάσει πολλά θετικά μέτρα, όπως την αύξηση του κατώτατου μισθού, την πλήρη προστασία της πρώτης κατοικίας και το νέο πλαίσιο ρύθμισης οφειλών προς Δημόσιο και τράπεζες (νομοσχέδιο για 120 δόσεις) τους επόμενους μήνες, μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2019».

Τέλος, o Κώστας Μπάρκας «προκάλεσε» τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής στη Βουλή, εάν πιστεύει ότι δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ