My Style Rocks: Γιατί σφάχτηκαν Κωνσταντίνα-Εύα, τα υπονοούμενα Κουδουνάρη [βίντεο] - iefimerida.gr

My Style Rocks: Γιατί σφάχτηκαν Κωνσταντίνα-Εύα, τα υπονοούμενα Κουδουνάρη [βίντεο]

Η Εύα Μπάση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναψαν τα «αίματα», ξανά, στο My Style Rocks και πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά ήταν η Κωνσταντίνα Σουλτάτη και η Εύα Μπάση.

Η Εύα βαθμολόγησε με δύο την Κωνσταντίνα, υποστηρίζοντας πως το outfit της δεν είναι δικιά της δημιουργία, αλλά έτοιμη από βιτρίνα.

«Νιώθω ότι είναι από βιτρίνα. Θέλω να βάλεις κάτι άλλο και να πειραματιστείς λίγο. Δεν βλέπω να έχεις πειραματιστεί», της είπε, υπογραμμίζοντας πως το γνωρίζει καθώς την είχε βάλει και εκείνη πριν τρεις μήνες.

«Δεν θα με κάνεις να νιώσω άσχημα», της απάντησε η Κωνσταντίνα.

«Μην νευριάζεις. Έχει να κάνει με το ρούχο, δεν έχει να κάνει με σένα. Πλησιάζουμε στον τελικό και όπως έχει πει και η Κωνσταντίνα θα φύγει μια κοπέλα και μετά μια άλλη...», της απάντησε η Εύα Μπάση.

Πηγαίνοντας στους κριτές, η Κωνσταντίνα είπε πως υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη στάση απέναντι στις νέες κοπέλες και υπάρχει μια υποστήριξη προς τις παλιές παίκτριες.

«Πάνω στα νεύρα βγαίνει ο χαρακτήρας του αλλουνού», πετάχτηκε και είπε η Εύα, ενώ η Κωνσταντίνα βρισκόταν ενώπιον των κριτών.

«Ο χαρακτήρας που βγάζει τώρα δεν μου αρέσει και εγώ προσωπικά την έχω στηρίξει. Δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να δικαιολογούμε την Κωνσταντίνα επειδή έχει χιούμορ. Αυτό που λέω, είναι πως επειδή είναι ευχάριστο κορίτσι μπορεί να της βάζουμε κάποιες στιγμές και παραπάνω βαθμούς», πρόσθεσε, ενώ η Κωνσταντίνα συμπέρανε ότι η Εύα έχει κάτι προσωπικό μαζί της.

«Ωραία στιγμή διαλέξαμε να το κάνουμε όλο αυτό!», δήλωσε από την πλευρά της η Χριστίνα Παπαδέλλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ