Η Κρις Τζένερ άλλαξε τα μαλλιά της και είναι ίδια η Κιμ Καρντάσιαν -Η απίστευτη ομοιότητα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κρις Τζένερ άλλαξε τα μαλλιά της και είναι ίδια η Κιμ Καρντάσιαν -Η απίστευτη ομοιότητα [εικόνα]

Κιμ Καρντάσιαν και Κρις Τζένερ. Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μάθαμε τις Καρντάσιαν από την Κιμ, όμως η υπεύθυνη για την τόσο μεγάλη αναγνωρισιμότητα δεν είναι άλλη από την μητέρα της.

Η γυναίκα που έχτισε την αυτοκρατορία της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ, είναι η μητέρα της Κιμ, της Κλόε, της Κένταλ, της Κάιλι, της Κόρτνεϊ και του μοναχογιού Ρομπ, η μία και μοναδική Κρις Τζένερ.

Μάνατζερ η ίδια, δαιμόνια επιχειρηματίας, σοσιαλιτέ (λίγο λιγότερο από την Κιμ), γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται για να χτίσεις και να διατηρήσεις μια αυτοκρατορία.

Δεν θα τη δούμε ποτέ απεριποίητη, αγέλαστη ή να τεμπελιάζει. Πάντα βρίσκει να κάνει πράγματα και να ξοδεύει τα εκατομμύρια δολάρια που βρίσκονται σους λογαριασμούς της.

Τι κάνει ωστόσο μια γυναίκα με κόρες που ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας; Τις αντιγράφει.

Η μητέρα των έξι και γιαγιά των εννέα μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram με την πιο προσφατη εμφάνισή της και τα απίθανα (ομολογουμένως) μαλλιά της και είναι ίδια η Κιμ Καρντάσιαν....

Δείτε τη φωτογραφία με την απίστευτη ομοιότητα των δύο γυναικών στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ