Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Κιλκίς και Σέρρες -Εξαιτίας της κακοκαιρίας - iefimerida.gr

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Κιλκίς και Σέρρες -Εξαιτίας της κακοκαιρίας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Κιλκίς και Σέρρες/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν περιοχές των περιφερειακών ενοτήτων Κιλκίς και Σερρών, εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσαν τα διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Ταφύλλη, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι δήμοι Κιλκίς και Παιονίας, για τη διαχείριση των συνεπειών των χιονοπτώσεων και του παγετού. Για τους ίδιους λόγους, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι τοπικές κοινότητες Ανω Ποροϊων, Κάτω Ποροϊων, Μακρυνίτσας, Νεοχωρίου, Πλατανακίων, Καστανούσσης και Ανατολής, της Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης, οι τοπικές κοινότητες Ακριτοχωρίου και Μανδρακίου, της Δημοτικής Ενότητας Πετριτσίου και οι Δημοτικές Ενότητες Αγκίστρου, Αχλαδοχωρίου και Προμαχώνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ