ΑΕΚ: Ο Λόπες ανανέωσε μέχρι το 2022 -«Ονειρο μου να μπω στο νέο γήπεδο» - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Ο Λόπες ανανέωσε μέχρι το 2022 -«Ονειρο μου να μπω στο νέο γήπεδο»

Νίκος Λυμπερόπουλος και Ελντερ Λόπες /Φωτογραφία: AEKFC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελντερ Λόπες μέχρι το 2022 στην ΑΕΚ!

Η αναμενόμενη συμφωνία του Πορτογάλου αριστερού μπακ με την πρωταθλήτρια πήρε και επίσημα μορφή το μεσημέρι της Τρίτης. Αφού λοιπόν οι εκπρόσωποί του βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και σφράγισαν το deal με την «Ένωση», ο 30χρονος αριστερός μπακ έβαλε την υπογραφή του σε επέκταση του συμβολαίου του ως το 2022.

Μέχρι το 2022 στην ΑΕΚ ο Ελντερ Λόπες!
Helder Lopes hasta el 2022 ! #aekfc #aekfctransfers #aekfcteam2018_19 #wearethechampions #aekfamily #weareback pic.twitter.com/p10KZa4QhO

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα παραμείνει για τρία ακόμα χρόνια στην ΑΕΚ ο Έλντερ Λόπες. Μιλώντας μετά την υπογραφή της ανανέωσης συμβολαίου, ο Πορτογάλος χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ως την πιο ευτυχισμένη της ζωής του . Επανέλαβε λοιπόν ότι στην «Ένωση» νιώθει σαν στο σπίτι του και σημείωσε ότι αποτελούσε όνειρό του να μπει μαζί της στο νέο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λόπες:

Για τα αισθήματά του μετά την ανανέωση: «Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου γιατί από την πρώτη μέρα των συζητήσεων με την ΑΕΚ είχαμε πει ότι θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του: «Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, πόσω μάλλον από τη στιγμή που έβλεπα απέξω τους συμπαίκτες μου και δεν μπορούσα να τους βοηθήσω.

Δουλεύω κάθε μέρα για να βρεθώ το συντομότερο δυνατό κοντά τους. Μπορούμε να θεωρήσουμε και ως δώρο γενεθλίων την παραμονή μου, αλλά ούτως ή άλλως εγώ και η οικογένειά μου είμαστε καλά εδώ, νιώθω σαν στο σπίτι μου και ήθελα να μείνω».

Για το πώς ένιωσε μετά την πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ τη μέρα του τραυματισμού του: «Αισθάνθηκα σημαντικός παίκτης και είναι αλήθεια πως όταν ακούς κάτι τέτοιο την ώρα του τραυματισμού νιώθεις πιο ήρεμος. Ήμουν σίγουρος όμως ότι θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου και ελπίζω να το ξανακάνω για να μείνω ακόμα περισσότερα χρόνια».

Για το ότι θα παίξει με την ΑΕΚ στην «Αγια Σοφιά»: «Είναι ένα όνειρο να μπορέσω να μπω στο καινούργιο γήπεδο με την ομάδα. Το νιώθω ότι είμαι πλέον πολύ κοντά και ήταν ένας από τους λόγους που με ώθησαν στο να παραμείνω στην ΑΕΚ».

Οι δηλώσεις του Έλντερ Λόπες στο https://t.co/GBndzkNNcW έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το 2022#aekfc #aekfctransfers #aekfcteam2018_19 #wearethechampions #aekfamily #wearebackhttps://t.co/euTOO9w72J

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ελντερ λοπες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ