Ο Ομπάμα θυμάται τις πρώτες του ημέρες ως πατέρας [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα θυμάται τις πρώτες του ημέρες ως πατέρας [εικόνα & βίντεο]

Ο Μπαράκ Ομπάμα με ένα μωρό μόλις 7 εβδομάδων. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα αποσύρθηκε από το δημόσιο αξίωμα, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει την επικοινωνιακή του χάρη.

Όπως το να φιλά μωρά. Ο Πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ έπαιζε γκολφ στην Χαβάη πρόσφατα όταν συνάντησε την νεαρή μητέρα Τσέλσι Έντουαρντς, που κρατούσε την μικρή κόρη της Πέσλεϊ.

Ο Ομπάμα πήρε την Πέσλεϊ στην αγκαλιά του και την κράτησε όπως ένας άνδρας που θυμάται τις πρώτες ημέρες της πατρότητας.

Η Πέσλεϊ όταν μεγαλώσει, πιθανότατα δεν θα θυμάται την εμπειρία, αλλά η μητέρα της σίγουρα δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Η Έντουαρντς μίλησε στο «Because of Them We Can», μια ιστοσελίδα που επικεντρώνεται στην μαύρη κοινότητα.

Watch what happened when President @BarackObama surprised a crowd when he reached for and kissed Baby Paisley. We spoke to Paisley’s mom about its significance and -- https://t.co/ZjQDJdbfdJ pic.twitter.com/AfcMkbtUPX


«Το να ζήσεις την εμπειρία αυτή – να κρατά ο πρώτος Μαύρος Πρόεδρος το μωρό σου αγκαλιά, και πόσο μάλλον να το φιλάει στο μέτωπο, πρέπει να είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής ενός γονέα» ανέφερε η Έντουαρντς σε ανάρτηση που δημοσιεύτηκε την Δευτέρα.

«Όσο για το κοριτσάκι μας, το να είναι στα χέρια ενός άνδρα με τόση επιρροή, που παραμένει όμως τόσο ταπεινός, και που μπορεί να βιώσει κάτι που πολλοί δεν θα βιώσουν ποτέ, είναι μια ευλογία από τον Θεό» πρόσθεσε. «Είναι ένα από τα πράγματα που δεν περιγράφονται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ