Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την τροπολογία Καμμένου για τα F-16 ύψους 230 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την τροπολογία Καμμένου για τα F-16 ύψους 230 εκατ. ευρώ

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση προκαλεί η πρωτοβουλία του Πάνου Καμμένου να φέρει στην Βουλή τροπολογία για αντισταθμιστικά, για την αναβάθμιση των F-16, ύψους μάλιστα 230.000.000 ευρώ, ενώ πολλαπλασιάζει τις απειλές για παραίτηση από την θέση του υπουργού Αμυνας.

Η τροπολογία οπου κατατέθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφορά την διακρατική συμφωνία της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, για την αναβάθμιση των F-16. H τροπολογία κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το οποίο αφορά την Κύρωση Μνημονίου Συνεργασίας, μεταξύ της του Ανώτατου Συμμαχικού Διοικητή Μετασχηματισμού (SACT) και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η συζήτηση του νομοσχεδίου ξεκίνησε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή.

Την πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου να καταθέσει το βράδυ της Δευτέρας την τροπολογία, την ώρα μάλιστα που υποτίθεται πως οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος «σφάζονται», σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Την ημέρα που υποτίθεται θα φύγει ο Καμμένος από την Κυβέρνηση και άρα από το Υπουργείο, φέρνει ξαφνικά τροπολογία για Αντισταθμιστικά (αυτά που κατά Καμμένο ήταν το άντρο της διαφθοράς) για την αναβάθμιση των F16 ύψους 230.000.000€ (265.000.000$). Μα καλά τί λέει η Αριστερά;» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ