Βενιζέλος: Oι εκλογές δεν είναι επιτραπέζιο παιχνίδι - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Oι εκλογές δεν είναι επιτραπέζιο παιχνίδι

Βενιζέλος: Oι εκλογές δεν είναι επιτραπέζιο παιχνίδι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το ερώτημα εάν η Αριστερά μπορεί να εγγυηθεί τους μισθούς και τις συντάξεις τον Ιούνιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος «πετάει» το γάντι στα κόμματα του «όχι» στο μνημόνιο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ρωτά όσους μετέχουν στο μέτωπο του όχι στο μνημόνιο ποιά κυβέρνηση θα σχηματίσουν και «αν μπορούν να εγγυηθούν μισθούς και συντάξεις τον Ιούνιο».Εξηγεί ότι θέτει ως στόχο την πρωτιά για να διαχειριστεί ο ίδιος τη συγκρότηση μιας προοδευτικής διακυβέρνησης που θα διασφαλίσει ότι οι θυσίες δεν θα πάνε χαμένες.

Η κυβέρνηση αυτή θα απαρτίζεται από «όσους πριν ή μετά τις εκλογές αντιληφθούν την ευθύνη τους».Προειδοποιεί ότι οι εκλογές δεν είναι επιτραπέζιο παιχνίδι και καλεί τους πολίτες να προσέξουν μήπως με την ψήφο τους τιμωρήσουν τον εαυτό τους.Σε ότι αφορά τη σχέση του με τον Γιώργο Παπανδρέου απαντά πως «οι προσωπικές μας σχέσεις είναι πολύ καλές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ