Εγκυος η πρώην βασίλισσα της Μαλαισίας η οποία στο παρελθόν έκανε σεξ σε ριάλιτι [βίντεο]

Tον πελαργό περιμένει η Ρωσίδα καλλονή, που είχε κάνει σεξ σε ριάλιτι και παντρεύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο τον παραιτηθέντα στο μεταξύ βασιλιά της Μαλαισίας, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της πατρίδας της.

Η 25χρονη Οξάνα Βοεβοντίνα έμεινε έγκυος μετά την επίσκεψη του ζεύγους σε κλινική γονιμότητας στη Γερμανία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κομσομόλσκαγια Πράβντα, που έρχεται δύο μέρες μετά την αιφνίδια -και πρώτη στα χρονικά της Μαλαισίας- παραίτηση του 49χρονου Μοχάμεντ Ε΄ από το θρόνο τρία χρόνια πριν τη λήξη της πενταετούς «θητείας» του, χωρίς να ανακοινώσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση .

Το αρμόδιο συμβούλιο θα συνεδριάσει στις 24 Ιανουαρίου για να εκλέξει τον νέο μονάρχη της χώρας, που θα ορκιστεί μία εβδομάδα αργότερα.

Ο σουλτάνος του Κελαντάν, ενός από τα εννέα κράτη που απαρτίζουν τη Μαλαισία, είχε αναγορευτεί βασιλιάς τον Οκτώβριο του 2016.

Η γυναίκα του, πρώην Μις Μόσχα, που είχε λάβει μέρος σ’ ένα ριάλιτι κι έκανε σεξ μ’ έναν άλλο διαγωνιζόμενο σε πισίνα, είχε ασπαστεί το Ισλάμ προκειμένου να μπορέσει να τον παντρευτεί και να γίνει βασίλισσα έστω και για λίγα χρόνια αφού στη Μαλαισία ο θρόνος μοιράζεται εκ περιτροπής με πενταετή θητεία μεταξύ των πρώτων στη σειρά διαδοχής των εννέα βασιλικών οίκων της χώρας.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα, δείχνει τη νύφη να σέρνει το χορό στο γάμο της με τον Μαλαίσιο πρώην μονάρχη:

«Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους μωρό και έχουν αφοσιωθεί πλήρως στο μελλοντικό βλαστάρι τους», ανέφερε η Κομσομόλσκαγια Πράβντα (ΚΡ), η εφημερίδα που απηχεί τις απόψεις του Κρεμλίνου κι έχει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Ρωσία. Τόνισε δε ότι ο γάμος του Μοχάμεντ Ε΄με την εκρηκτική Οξάνα «προκάλεσε πολλά ερωτηματικά» στη Μαλαισία κατά πόσον «θα επηρέαζε τη φήμη του μονάρχη» και ίσως οι αντιδράσεις κύκλων των ανακτόρων ήταν η αιτία που τον οδήγησε στην παραίτηση.

Σε αυτή τη φάση, πάντως ο πρώην βασιλιάς και η κατά 24 χρόνια νεώτερη σύζυγός του ετοιμάζονται να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, όπως αναφέρει η KP επικαλούμενη δικές της πηγές.

Εκπρόσωπος της Ρωσίδας καλλονής αρνήθηκε να προβεί σε σχόλια όπως και ο πατέρας της. Το μόνο που είπε ο ορθοπεδικός χειρουργός Αντρέι Γκορμπατένκο, πεθερός του Μοχάμεντ Ε΄ στην εφημερίδα είναι ότι «όλα εξελίσσονται όπως πρέπει».

«Έχουν τις δικές τους ζωές κι εγώ τη δική μου. Αλλά ως γιατρός ένα μπορώ να σας πω. Όταν τον πρωτοσυνάντησα χαλάρωσα μέσα μου. Ένιωσα αμέσως ότι η Οξάνα θα τα πάει καλά μαζί του -ίσως αυτό μου είπε η πατρική μου καρδιά.» Όσο για την απόφαση της κόρης του να ασπαστεί το Ισλάμ; «Έκανε το σωστό – η γυναίκα πρέπει πάντα να ακολουθεί τον άνδρα της».

Ο Γκορμπατένκο δηλώνει ενθουσιασμένος με τον γαλαζοαίματο γαμπρό του: «Είναι φανταστικό άτομο, μιλούμε στα Αγγλικά. Είναι διανοούμενος, ευγενικός, μορφωμένος. Είμαι πολύ χαρούμενος για την Οξάνα».

Η κόρη του έχει εργαστεί στο παρελθόν ως μοντέλο στην Κίνα και την Ταϊλάνδη, ενώ ο άντρας της σπούδασε στην Οξφόρδη και αργότερα στο European Business School στο Λονδίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ