Δείτε τις μετακινήσεις πληθυσμών από την ύπαιθρο στις πόλεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Δείτε τις μετακινήσεις πληθυσμών από την ύπαιθρο στις πόλεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ αποκαλυπτικές φωτογραφίες για το πώς ήταν διάφορα σημεία της Γης πριν από μερικά χρόνια και πώς είναι σήμερα δημοσίευσε το CNN μέσω της NASA, σκοπεύοντας να αναδείξουν ότι ολοένα και περισσότερος κόσμος εγκαταλείπει την ύπαιθρο για να ζήσει στις πόλεις.

Το 2008 για πρώτη φορά στην Ιστορία της ανθρωπότητας ο αστικός πληθυσμός ήταν μεγαλύτερος από αυτόν που ζούσε στην ύπαιθρο πράγμα που σημαίνει πως η αστυφιλία... καλά κρατεί. Σύμφωνα με εκθέσεις του ΟΗΕ, μέχρι το 2050 περισσότερο από το 70% του ανθρώπινου πληθυσμού στον πλανήτη θα κατοικεί στις πόλεις, έχοντας εγκαταλείψει για τα καλά την ζωή στην φύση και την επαρχία.

Στις επόμενες εικόνες καταγράφεται οπτικοποιημένη η επίδραση που είχε σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο η μαζική μετακίνηση πληθυσμών από δεκαετία σε δεκαετία, μέσω μίας συνεργασίας του CNN της NASΑ και του Αμερικανιού Γεωλογικού Ινστιτούτου.

Απολαύστε τις εικόνες με το πώς ήταν ορισμένες πόλεις το 1984 και πώς το 2011 εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ