Δικαστές μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: «Αναγνωρίστηκε η ανάγκη αποφυγής πολιτικών παρεμβάσεων» - iefimerida.gr

Δικαστές μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: «Αναγνωρίστηκε η ανάγκη αποφυγής πολιτικών παρεμβάσεων»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους δικαστικούς / Φωτογραφία: ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ INTIMENEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον απόηχο των δηλώσεων του Παύλου Πολάκη η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελεων με ανακοίνωση της χαρακτηρίζει γόνιμο τον διάλογο που έκανε χιες με τον αρχηγό της αξιωματικης αντιπολιτευσης επισημαινοντας ότι «αναγνωρίστηκε η ανάγκη αποφυγής με οποιοδήποτε τρόπο πολιτικής παρέμβασης στη λειτουργία και το έργο» της Δικαισούνης.

Παράλληλα υποβλήθηκαν οι προτασεις της μεγαλυτερης δικαστικης ενωσης Ενωσης για τη συνταγματική αναθεώρηση και , όπως αναφέρεται, υπήρξε διαβεβαιώση ότι θα ληφθούν υπόψιν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε χθες μετά από πρόσκληση του προεδρείου ης Νεας Δημοκρατίας, συνάντηση με το προεδρείο της ‘Ενωσης μας. Συζητήθηκαν θεματα που αφορούν τη Δικαιοσύνη και αναγνωρίστηκε η ανάγκη αποφυγής της με οποιοδήποτε τρόπο πολιτικής παρέμβασης στη λειτουργία και το έργο της.

Υπήρξε γόνιμος διάλογος και τονίστηκε εκ μέρους μας η ανάγκη αναθεώρησης του Συντάγματος σε θέματα Δικαιοσύνης. Καταθέσαμε τις προτάσεις μας, όπως αυτές διαμορφώθηκαν κατά την τελευταία ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και υπήρξε η διαβεβαίωση ότι θα ληφθούν σοβαρά υπόψη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης ΝΔ δικαστικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ