Το μεγαλύτερο fail σε κούρεμα ever -Εδειξαν σε κομμωτή βίντεο και εκείνος αποτύπωσε ακόμη και το... play [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μεγαλύτερο fail σε κούρεμα ever -Εδειξαν σε κομμωτή βίντεο και εκείνος αποτύπωσε ακόμη και το... play [εικόνες]

Προσέξτε τι ζητάτε από τον κομμωτή. Φωτογραφία: Weibo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι από εμάς, θέλουμε όταν πηγαίνουμε στο κομμωτήριο να μας κάνουν τα μαλλιά όπως ακριβώς τους ζητάμε. Αυτό όμως δεν ήταν και τόσο καλό στην περίπτωση ενός Κινέζου.

Ο πελάτης έφυγε από το κομμωτήριο με δύο μεγάλα ξυρισμένα τρίγωνα στα πλαϊνά του κεφαλιού του, αφού προηγουμένως είχε δείξει στον κομμωτή το βίντεο ενός μοντέλου, το οποίο ήθελε να μοιάζει, χωρίς να συνειδητοποιήσει πως η φωτογραφία είχε το εικονίδιο του play επάνω του.

Το αποτέλεσμα ήταν, ο επιμελής κομμωτής να ξυρίσει ένα τρίγωνο στην κάθε πλευρά του κεφαλιού του για να «μιμηθεί» το μοντέρνο χτένισμα που πίστευε ότι επιθυμούσε ο πελάτης του, σύμφωνα με μια viral ανάρτηση.

Το περιστατικό αναρτήθηκε από τον influential μπλόγκερ « Tian Xiu Bot», στο αντίστοιχο twitter της Κίνας, το Weibo στις 30 Δεκεμβρίου. Μέχρι στιγμής, η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 20.000 σχόλια και περισσότερα από 78.000 likes.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο ανώνυμος πελάτης παρακολουθούσε ένα βίντεο όταν ήταν στο κομμωτήριο. Τότε είδε έναν άνδρα με ένα κούρεμα που του άρεσε σε ένα βίντεο, έκανε παύση σε αυτό και το έδειξε στον κομμωτή. Ο τελευταίος είδε την οθόνη και τον ρώτησε αν αυτό είναι το κούρεμα που θέλει. Μετά την καταφατική απάντηση του πελάτη, ο κομμωτής έκανε την δουλειά του και ξύρισε δύο τρίγωνα στα πλαϊνά του κεφαλιού.

Ο μπλόκερ έγραψε αστειευόμενος: «Δεν υπάρχουν τόσο αφοσιωμένοι κομμωτές όπως αυτός». Πάντως, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο πελάτης έδειξε πολύ ενθουσιασμένος με την νέα του εμφάνιση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα κομμωτής κούρεμα Play viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ