Για 5η χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στις κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής οικονομίας - iefimerida.gr

Για 5η χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στις κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής οικονομίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την σημαντική διάκριση «True Leader» της ελληνικής οικονομίας, λαμβάνει για 5 συνεχόμενη χρονιά, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η ελληνική βιομηχανία εμφιαλώσεως του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, αναδεικνύοντας τη δυναμική της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, διακρίθηκε ως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των καλύτερων επιχειρήσεων την Ελλάδα, με βάση τις επιδόσεις του οικονομικού έτους 2016 καθώς:

  • Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2017
  • Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2016 στο 2017
  • Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών
  • Έχουν υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής πωλήσεων της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ο κ. Περικλής Κατριβάνος, από τον κ. Βασίλη Ραμπάτ, πρόεδρο της εταιρείας Ανώτατων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για 8η χρονιά από την ICAP Group, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ, με τη συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματικών παραγόντων της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ Ζαγόρι TRUE LEADER
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ