Η φωτογραφία με την ταφόπλακα του Τσακ Νόρις που κάνει θραύση στο Facebook! - iefimerida.gr

Η φωτογραφία με την ταφόπλακα του Τσακ Νόρις που κάνει θραύση στο Facebook!

Η φωτογραφία με την ταφόπλακα του Τσακ Νόρις που κάνει θραύση στο Facebook! [εικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θραύση κάνει τις τελευταίες ώρες στο facebook η φωτογραφία με την... ταφόπλακα του Τσακ Νόρις! Οχι ο Τσακ Νόρις δεν πέθανε και όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ!

H φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο facebook και πραγματικά «σπάει ταμεία», αφού έχει ήδη χιλιάδες likes και shares, ουσιαστικά αποτελεί ένα από τα τελευταία ανέκδοτα - και από τα πιο πετυχημένα ομολογουμένως - που κυκλοφορούν για τον ηθοποιό.

Στις ταφόπλακες, ως συνήθως, αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης του αποθανόντος και η ημερομηνία θανάτου. Οταν πρόκειται για έναν κοινό θνητό, βεβαίως. Γιατί όταν μιλάμε για τον Τσακ Νόρις τα πράγματα αλλάζουν. Ο Τσακ Νόρις, ο άνθρωπος που κάνει τα αδύνατα δυνατά, δεν θα μπορούσε να πεθάνει ποτέ, άλλωστε!

Η φωτογραφία με την ταφόπλακα του Τσακ Νόρις που κάνει θραύση στο Facebook!  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ