Η Τίφανι Τραμπ πήγε τον φίλο της Μάικλ Μπούλος, που γνώρισε στη Μύκονο, στον Λευκό Οίκο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τίφανι Τραμπ πήγε τον φίλο της Μάικλ Μπούλος, που γνώρισε στη Μύκονο, στον Λευκό Οίκο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιο σίγουρη από ποτέ για την σχέση της με τον Νιγηριανό δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπούλος πρέπει να νιώθει η μικρότερη κόρη του Ντόναλτν Τραμπ, Τίφανι, καθώς δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία και μάλιστα από το εσωτερικό του Λευκού Οίκου.

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου, το τελευταίο διάστημα βγαίνει με τον Νιγηριανό επιχειρηματία Μάικλ Μπούλος. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι στη Μύκονο, όπου έκαναν και οι δύο τους διακοπές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις 4 Ιαν, 2019 στις 11:21 πμ PST


Οι φήμες για την σχέση τους κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό, με κάποια μάλιστα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι γονείς της έχουν γνωρίσει ήδη τον σύντροφό της και μάλιστα έφαγαν όλοι μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις 9 Σεπ, 2018 στις 8:04 μμ PDT


Τώρα όμως, φαίνεται πως η ίδια νιώθει πιο σίγουρη για την σχέση της, καθώς ανάρτησε μια φωτογραφία τους μπροστά σε ένα από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μέσα στον Λευκό Οίκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Take me back ☀️#sunrise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις 3 Αύγ, 2018 στις 4:07 μμ PDT

Να σημειωθεί πως ο Μπούλος κατάγεται από τον Λίβανο και φοίτησε σε ένα ελίτ διεθνές σχολείο στην Νιγηρία, ενώ ο αδερφός του Φάρες είναι ηθοποιός και ράπερ.

Η οικογένεια του Μπούλου ίδρυσε τις επιχειρήσεις Boulos Enterprises και κατέχει τον δημόσιο ελεγχόμενο όμιλο SCOA Nigeria, ο οποίος έχει συμφέροντα στον τομέα των λιανικών πωλήσεων, των κατασκευών, των οχημάτων και του εξοπλισμού. Η έδρα του νεαρού δισεκατομμυριούχου είναι στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ