Δείτε... το χειρότερο τραγούδι στην Ιστορία [βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε... το χειρότερο τραγούδι στην Ιστορία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήθελαν πολλούς να βαθμολογήσουν το τραγούδι τους. Ήθελαν πολλούς να σχολιάσουν και να πουν την άποψή τους. Ήθελαν εκατομμύρια χρήστες να δουν την προσπάθειά τους στο youtube. Όλα αυτά έγιναν, αλλά τελικά το τραγούδι των δύο αυτών 17χρονων κοριτσιών έγινε αρεστό; Όχι! Όλοι το σιχάθηκαν!

Ίσως περίμεναν να έχουν την τύχη του Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος από μερικά τραγούδια που ανέβασε στο youtube, έγινε διάσημος σε όλον τον πλανήτη. Η Μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για δύο 17χρονες από την Καλιφόρνια που ήθελαν να δοκιμάσουν την τύχη τους ανεβάζοντας το δικό τους βίντεο κλιπ στο διαδίκτυο.

Τελικά το τραγούδι με τίτλο «Hot Problems» μάζεψε 110.000 ψήφους από τις οποίες οι 102.000(!) ήταν αρνητικές και το είδαν σχεδόν 2.500.000 χρήστες. Κάποιος από αυτούς μάλιστα έγραψε από κάτω «σκοτώστε το πριν κάνει αυγά», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε λέγοντας «όλη η πίστη στην ανθρωπότητα χάθηκε μέσα σε τρία λεπτά»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ