Η Καίτη Γαρμπή αγνώριστη -Ξανθιά από τότε που ήταν χορεύτρια του Φλωρινιώτη [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Καίτη Γαρμπή αγνώριστη -Ξανθιά από τότε που ήταν χορεύτρια του Φλωρινιώτη [εικόνα]

Η Καίτη Γαρμπή (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία της Καίτης Γαρμπή από τα πρώτα βήματα της καριέρας της δείχνει την δημοφιλή τραγουδίστρια εντελώς αγνώριστη.

Ο λογαριασμός στο Instagram, VintageGreece, ξέθαψε μια φωτογραφία της Καίτης Γαρμπή στην οποία ποζάρει με εντελώς διαφορετικό λουκ, ούσα ξανθιά. Η τραγουδίστρια είναι χαμογελαστή με ρούχα στις αποχρώσεις του μωβ.

Η φωτογραφία προέρχεται από τα πρώτα βήματα της τραγουδίστριας τη δεκαετία του ‘80 όταν και ήταν μία από τις χορεύτριες του Γιάννη Φλωρινιώτη. Η καριέρα της ξεκίνησε μαζί με την αδελφή της, οι οποίες ήταν οι «αδερφές Γαρμπή». Η αδελφή της, Λιάνα, ωστόσο, αποφάσισε να σταματήσει το τραγούδι και η Καίτη άρχισε σόλο καριέρα, γνωρίζοντας την απόλυτη επιτυχία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Blonde Kaiti ?? Η Καίτη Γαρμπή στα πρώτα της βήματα την δεκαετία του 80 ? #vintagegreece #retro #vintage #kaitigarbi #blonde #singer #music #greekmusic #greece #instavintage #instagreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VintageGreece (@vintagegreece) στις 7 Ιαν, 2019 στις 12:05 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καίτη Γαρμπή ξανθιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ