Χρυσές Σφαίρες: Ο Κρίστιαν Μπέιλ ευχαρίστησε τον Σατανά -Εκανε... φέτες τον Ντικ Τσέινι [βίντεο] - iefimerida.gr

Χρυσές Σφαίρες: Ο Κρίστιαν Μπέιλ ευχαρίστησε τον Σατανά -Εκανε... φέτες τον Ντικ Τσέινι [βίντεο]

Ο Κρίστιαν Μπέιλ/ Φωτογραφία: AP- Chris Pizzello
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τόσες ομιλίες και ευχαριστίες... ο Κρίστιαν Μπέιλ όμως βρήκε έναν τρόπο να μείνει αξέχαστος παραλαμβάνοντας το βραβείο του στις Χρυσές Σφαίρες για την ερμηνεία του ως Ντικ Τσέινι, στην ταινία «Vice».

Ο ηθοποιός έκανε... φέτες τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, φτάνοντας στο σημείο να ευχαριστήσει τον Σατανά για την έμπνευση! Ο Μπέιλι ξεκίνησε πιο «συμβατικά», ευχαριστώντας τη σύζυγό του και τα παιδιά του. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον σκηνοθέτη Ανταμ ΜακΚέι, ευχαριστώντας τον, αλλά ταυτόχρονα άρχισε να εκτοξεύει τις βολές του κατά του Τσέινι.

«Ηθελε να βρει για τον ρόλο κάποιον που να μην έχει απολύτως κανένα χάρισμα και να τον έχουν διασύρει όλοι. Οπότε διάλεξε εμένα», είπε και συνέχισε: «Ευχαριστώ τον Σατανά που μου έδωσε έμπνευση για να ερμηνεύσω αυτόν τον ρόλο!», πρόσθεσε ο ηθοποιός που στο «Vice» εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά με τη μεταφόρφωσή του.

Οι αναφορές του σίγουρα δεν χαροποίησαν την Λιζ Τσέινι, μεγαλύτερη κόρη του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ. Σε ανάρτησή της, η γερουσιαστής επιτέθηκε στον ηθοποιό, θυμίζοντας μια υπόθεση του 2008, όταν ο Μπέιλ είχε συλληφθεί, έπειτα από καταγγελία της μητέρας και της αδελφής του για επίθεση, κατά τη διάρκεια οικογενειακού καβγά σε ξενοδοχείο. «Πιθανότατα ο Σατανάς τον ενέπνευσε να το κάνει και αυτό», ήταν το σχόλιο της Λιζ Τσέινι.

Από την άλλη, η «Εκκλησία του Σατανά»... πανηγύρισε για την αναφορά του Μπέιλ. «Για εμάς ο Σατανάς είναι ένα σύμβολο υπερηφάνειας, ελευθερίας και ατομικότητας και αποτελεί μια μεταφορική προβολή των υψηλότερων προσωπικών δυνατοτήτων μας. Καθώς το ταλέντο και η ικανότητα του Μπέιλι του χάρισαν αυτό το βραβείο, αυτό είναι κάτι που ταιριάζει. Χαίρε Κρίστιαν! Χαίρε Σατανά!», ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ