Κόλλια-Τσαρουχά: Θα κλείσω τελευταία την πόρτα των ΑΝΕΛ -Είμαι έτοιμη να φύγω από υφυπουργός - iefimerida.gr

Κόλλια-Τσαρουχά: Θα κλείσω τελευταία την πόρτα των ΑΝΕΛ -Είμαι έτοιμη να φύγω από υφυπουργός

Η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά μιλά στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες
Δημήτρης Τάκης

Η υφυπουργός Εθνικής άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ξεκαθάρισε σε συζήτηση που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες τι στάση θα κρατήσει τις επόμενες μέρες ενόψει και της κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ την Τετάρτη.

Η κ. Τσαρουχά ανέφερε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει τους ΑΝΕΛ. «Θα κλείσω τελευταία την πόρτα των ΑΝΕΛ , θα φύγω τελευταία πριν τον Πάνο Καμμένο, δεν πρόκειται να προδώσω τους Ανεξάρτητους Έλληνες» ανέφερε η κ. Τσαρουχά.

Η υφυπουργός πρόσθεσε ακόμα πως είναι έτοιμη να φύγει από την θέση της υφυπουργού της κυβέρνησης και να σταματήσει να στηρίζει την κυβερνητική πλειοψηφία. Ωστόσο σε ερώτηση δημοσιογράφων αν θα κάνει και το επόμενο βήμα και θα ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας εφόσον αυτή κατατεθεί απάντησε αρνητικά. «Όχι, πρόταση δυσπιστίας δεν πρόκειται να ψηφίσω».

Η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά μιλά στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες
«Θα φύγω τελευταία από τους ΑΝΕΛ» δήλωσε η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Κόλλια Τσαρουχα ΑΝΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ