Διαδικτυακός πόλεμος για το παστίτσιο των New York Times -Γιατί εξοργίστηκαν οι Ελληνες με τη συνταγή [εικόνα]

Viral έγινε η συνταγή για παστίτσιο που δημοσίευσαν οι New York Times στη σελίδα τους στο Facebook και όχι για πολύ καλό λόγο.

Η food editor των NYT, θέλησε την περασμένη εβδομάδα να μοιραστεί με τους χρήστες μια αγαπημένη της ελληνική συνταγή. Το παστίτσιο. Ένα οικογενειακό φαγητό, που λατρεύουν οι Έλληνες και ζητάνε μανιωδώς οι τουρίστες, στις παραδοσιακές ταβέρνες.
Και μπορεί το παστίτσιο να διαφέρει από ταψί σε ταψί, η κλασική συνταγή ωστόσο δεν παίρνει πολύ μεγάλες διαφοροποιήσεις.

«Πήρε το όνομά του από την ιταλική λέξη "pasticcio", που μεταφράζεται σε "χάος", αλλά ουσιαστικά δείχνει την ευέλικτη φύση αυτού του πιάτου..(...) Πετάξτε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε με κρεμώδη τυριά, περιχύστε τη μπεσαμέλ και στη συνέχεια ψήνετε μέχρι να γίνει χρυσή» αναφέρει η food editor.

Η συντάκτρια των NYT πάντως, δεν γνώριζε ότι με τη συνταγή της αυτή θα ξεκινούσε έναν ανεπίσημο διαδικτυακό πόλεμο.

Κάνοντας τρία βασικά λάθη κατάφερε να εξοργίσει εκαντοντάδες Έλληνες στα social media....

Δείτε τα τρία λάθη της συνταγής και τα σχόλια των Ελλήνων στην ανάρτηση, στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παστίτσιο new york times συνταγή ανάρτηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ