Δημήτρης Καμμένος: Πάνο, άσε τα tweets και πάτα το κουμπί -Ρίξ' τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Δημήτρης Καμμένος: Πάνο, άσε τα tweets και πάτα το κουμπί -Ρίξ' τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος κάλεσε από την τηλεόραση τον Πάνο Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση.

Μιλώντας την Κυριακή στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, υψώνοντας το δάκτυλο και απευθυνόμενος μέσω tv στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο Δημήτρης Καμμένος (ανεξάρτητος βουλευτής) είπε:

«Πάνο ρίξτους, άσε τα tweet και πάτα το κουμπί, ρίξε την κυβέρνηση τώρα».

Το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ απευθυνόμενος στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, είπε ότι «το καθήκον ενός πατριώτη είναι να ρίξει την κυβέρνηση στην οποία επιτέθηκε.

«Πάνο, μη γίνεσαι πελάτης του Τζανακόπουλου και των κομμουνιστών. Ο Τσίπρας θέλει να διαλύσει την Εκκλησία και να πουλήσει το «σκοπιανό». Αν είσαι μαζί τους έχεις πλήρη ευθύνη. Ρίξτους», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος έχει αποφασίσει την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί να υπάρξει αύριο Τρίτη τετ-α-τετ με τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ