Είναι τελικά ο Ιντρις Ελμπα ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; Η λοξή ματιά του Ντάνιελ Γκρεγκ τα λέει όλα [εικόνα] - iefimerida.gr

Είναι τελικά ο Ιντρις Ελμπα ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; Η λοξή ματιά του Ντάνιελ Γκρεγκ τα λέει όλα [εικόνα]

Ιντρις Ελμπα/ Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες εικασίες για το ποιος ηθοποιός θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μετά από αυτή την περίεργη σέλφι στις Χρυσές Σφαίρες 2019.

Συγκεκριμένα, ο τωρινός Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Γκρεγκ φωτογραφήθηκε μαζί με τον Ίντρις Έλμπα, κοιτάζοντας τον λες και του «έφαγε» τον ρόλο.

Την φωτογραφία δημοσίευσε στο Twitter ο Ίντρις Έλμπα, καθώς βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Ντάνιελ Γκρεγκ στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκαν οι Χρυσές Σφαίρες 2019.

Κοιτάζοντας τον Ίντρις Έλμπα με μισό μάτι, ο Ντάνιελ Γκρεγκ είναι η αιτία να αρχίσουν πάλι οι φαν του Τζέιμς Μποντ να πιστεύουν πως ο επόμενος κατάσκοπος 007 θα είναι και ο πιο ωραίος άνδρας εν ζωή για το 2018.

Πάντως ο ίδιος ο Ιντρις Ελμπα είχε «αναζωπυρώσει» πάλι τις φήμες ότι θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ τον Αύγουστο του 2018, όπου και είχε γράψει στο Twitter «Το όνομά μου είναι Ελμπα, ο Ίντρις Έλμπα», φράση που παραπέμπει στην διάσημη ατάκα που λέει πάντα ο κατάσκοπος 007 «My name is Bond, James Bond».

 Είναι τελικά ο Ιντρις Ελμπα ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; Η λοξή ματιά του Ντάνιελ Γκρεγκ τα λέει όλα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ