Φρανκ Ριμπερί: Εφαγε τη χρυσή μπριζόλα του Salt Bae, έβρισε τους επικριτές του και τώρα θα πληρώσει βαρύ πρόστιμο

«Βαρύ πρόστιμο» θα επιβάλει η Μπάγερν Μονάχου στον Φρανκ Ριμπερί, για το αδικαιολόγητο ξέσπασμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την αρνητική κριτική που δέχτηκε επειδή έφαγε μια μπριζόλα καλυμμένη με φύλλο χρυσού αξίας 1.300 ευρώ στο εστιατόριο του Salt Bae.

Ο διευθυντής του αθλητικού συλλόγου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς επιβεβαίωσε την Κυριακή πως ο παίκτης θα τιμωρηθεί με αυστηρό πρόστιμο μετά τη συμπεριφορά του.



Ο Γάλλος παίκτης έκανε μια σειρά από θυμωμένες αναρτήσεις στο Twitter και το Instagram το Σάββατο με στόχο εκείνους που τον επέκριναν επειδή έφαγε την χρυσή μπριζόλα στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ Salt Bae και ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης.

pic.twitter.com/TEQb6VTpSR

«Είχα μια συζήτηση με τον Φρανκ και του γνωστοποίησα πως θα του επιβάλουμε ένα μεγάλο πρόστιμο και το αποδέχτηκε» είπε ο Σαλιχάμιτζιτς στους δημοσιογράφους στο Κατάρ, όπου προπονείται η Μπάγερν.

«Χρησιμοποίησε λέξεις που δεν μπορούμε να δεχτούμε και που ο Φρανκ δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου» πρόσθεσε ο Σαλιχάμιτζιτς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

No better way to start the year than with a dash of salt and a visit to my Turkish brother #SaltBae #fr7 #ELHAMDOULILLAH@nusr_et

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Franck Ribéry (@franckribery7) στις 3 Ιαν, 2019 στις 1:09 πμ PST


Την Πέμπτη, ο 35χρονος παίκτης δημοσίευσε ένα βίντεο που τον έδειχνε να τρώει στο εστιατόριο του Νουσρέτ Γκιοκτσέ και να τρίβει τα χέρια του προτού απολαύσει την τεράστια μπριζόλα που ήταν καλυμμένη με φύλλο χρυσού.

Αυτή η φανερή πολυτέλεια και το αναφερόμενο κόστος του γεύματος επέφεραν άγρια κριτική από τους διαδικτυακούς φίλους του, προτού ο Ριμπερί – που βγάζει περίπου 8 εκατομμύρια δολάρια ετησίως με την Μπάγερν Μονάχου – αποφασίσει να απαντήσει το Σάββατο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις 31 Δεκ, 2018 στις 8:23 πμ PST


«Ας ξεκινήσουμε με τα ζηλόφθονα, θυμωμένα μηνύματα που προήλθαν από ένα σπασμένο προφυλακτικό» έγραψε στην πρώτη από τις αναρτήσεις του στο Twitter. «Στο διάολο οι μητέρες σας, οι γιαγιάδες σας και όλο το γενεαλογικό σας δέντρο» συνέχισε.

Ο Σαλιχάμιτζιτς κατέστησε σαφές πως ο Ριμπερί δεν πλήρωσε τον λογαριασμό γιατί είχε προσκληθεί στο εστιατόριο. Αναγνώρισε επίσης, πως ο παίκτης απάντησε λόγω βαρύτατων προσβολών. «Ο Φρανκ κατασυκοφαντήθηκε και προσβλήθηκε» δήλωσε ο Σαλιχάμιτζιτς. «Και όχι μόνο ο Φρανκ, αλλά και η έγκυος σύζυγός του, το παιδί του και η μητέρα του που είναι στο νοσοκομείο μετά από επέμβαση. Ο Φρανκ ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την οικογένειά του. Έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Τον υποστηρίζω σε αυτό, αλλά, δυστυχώς, έχασε τελείως τον έλεγχο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ