Εξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Απειλούσαν εμένα, την οικογένεια μου και ευχόντουσαν να πάθω καρκίνο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Απειλούσαν εμένα, την οικογένεια μου και ευχόντουσαν να πάθω καρκίνο» [βίντεο]

Κατερίνα Καινούργιου/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απειλητικά σχόλια για εκείνη και την οικογένειά της δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τα σχόλια που έκανε για το κορεάτικο συγκρότημα BTS.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε» τους ωραιότερους άνδρες της χρονιάς, αναφέροντας πως δεν της άρεσε το στιλ του κορεάτικου συγκροτήματος που ήταν στην λίστα.

Από τότε ξεκίνησε ένας διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ εκείνης και διάφορων χρηστών του διαδικτύου.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, ανέφερε σήμερα στην εκπομπή της πως δέχτηκε πολλά ρατσιστικά σχόλια αλλά και απειλές στο Instagram, τόσο από Ελληνες όσο και από ξένους φανατικούς του συγκροτήματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις 5 Ιαν, 2019 στις 1:36 πμ PST

«Καλημέρα στη Κορέα, ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο που δεν γνωρίζαμε και το μάθαμε την Παρασκευή το απόγευμα. Δυστυχώς το έμαθα με πολύ κακό τρόπο. Θα θέλαμε να έχουμε καλεσμένους τους BTS αλλά δεν είναι εφικτό. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Έχω περάσει και εγώ και οι συνάδελφοι μου ένα εφιαλτικό ΣΚ, με ένα διαδικτυακό bulling επειδή απλά δεν γνώριζα τους συγκεκριμένους και να πως ότι δεν μου αρέσουν εξωτερικά. Έφτασαν στο σημείο να απειλούν την οικογένεια μου, εμένα, να εύχονται να πάθω καρκίνο, κάτι θαυμαστές τους, με απειλούν από την Κορέα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου δημοσίευσε μερικές εικόνες στον λογαριασμό της στο Instagram με τα φανατικά σχόλια που δεχόταν.

«Εύχονταν να πάθω καρκίνο, παίρνω μηνύματα από την Κορέα πως θα μου έρθει πυρηνική βόμβα και απειλούν εμένα, την οικογένειά μου και τον αδελφό μου», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ