Γεννηματά: Διπλά προδομένος ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ από την υπόθεση του Άκη - iefimerida.gr

Γεννηματά: Διπλά προδομένος ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ από την υπόθεση του Άκη

Γεννηματά: Διπλά προδομένος ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ από την υπόθεση του Άκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο για μια κυβέρνηση συνεργασίας των πολιτικών δυνάμεων, με συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο και με το πολιτικό προσωπικό των κομμάτων στην πρώτη γραμμή, μια κυβέρνηση ενότητας και κυρίως υπευθυνότητας ενώ για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου τόνισε ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ νιώθει διπλά προδομένος.

«Οι απλοί άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ, όλοι όσοι αγωνίστηκαν αυτά τα χρόνια για μια δικαιότερη κοινωνία, για μια καλύτερη Ελλάδα, νιώθουν διπλά προδομένοι από αυτή την ιστορία. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ δεν διστάσαμε να διαγράψουμε τον κ. Τσοχατζόπουλο από τις τάξεις μας παρά το γεγονός ότι αυτό πλήγωνε την ιστορία μας. Η προσπάθεια της ΝΔ να εκμεταλλευτεί με προπαγανδιστικούς όρους το ζήτημα αυτό, αποδεικνύει πόσο πολύ είναι ταυτισμένη με το παρελθόν».

Η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στην «Ημερησία», για το θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών, επισήμανε ότι: «όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κανένα κόμμα δεν θα έχει αυτοδυναμία. Αντί λοιπόν να απειλούμε την Ελλάδα με αλλεπάλληλες εκλογές που οδηγούν στην καταστροφή, καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε από τώρα να καλλιεργούμε όλοι μαζί μια κουλτούρα συνεργασιών, κάτι που έχει επιτύχει εδώ και δεκαετίες η υπόλοιπη Ευρώπη»

Η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «ο κόσμος αρχίζει σιγά-σιγά και μετατοπίζεται από τη θέση, «διαμαρτύρομαι, οργίζομαι, θυμώνω» και βρίσκεται σε ένα στάδιο περίσκεψης, που περιμένει να ακούσει από τα κόμματα τις λύσεις και τις προτάσεις. Εμείς κάθε μέρα απλώνουμε τις προτάσεις μας, απλές και εφαρμόσιμες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ