Η κακοκαιρία «Τηλέμαχος» έφτασε στην Αττική -Σε ποιες περιοχές ξεκίνησε να χιονίζει [βίντεο] - iefimerida.gr

Η κακοκαιρία «Τηλέμαχος» έφτασε στην Αττική -Σε ποιες περιοχές ξεκίνησε να χιονίζει [βίντεο]

Χιονόπτωση στην Εθνική Οδό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακοκαιρία «Τηλέμαχος», σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά, θα στρώσει το χιόνι τη νύχτα στην Αθήνα, ωστόσο ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της στα βόρεια του νομού.

Αυτή την ώρα παρατηρείται έντονη χιονόπτωση ακόμη και στην παραλία Ωρωπού, ενώ χιονίζει σχεδόν σε όλο τον δήμο Ωρωπού.

Έντονη είναι η χιονόπτωση και στον Άγιο Στέφανο και προς Λαμία. Επίσης, χιονίζει σε όλη τη διαδρομή από τα διόδια και μέχρι τη Σκάλα Ωρωπού.

Συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ωρωπού και της Περιφέρειας είναι επί ποδός για να αντιμετωπίσουν την επέλαση του χιονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα χιονίζει και στον Γέρακα.

Στις 12:30 ξεκίνησε χιονόπτωση στον Άγιο Στέφανο και στη Μαλακάσα. Ήδη σε ετοιμότητα βρίσκονται αλατιέρες και εκχιονιστικά προκειμένου να παρέμβουν άμεσα και οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί.

Να σημειωθεί ότι οι μετεωρολόγοι εκτιμούν πως η κακοκαιρία «Τηλέμαχος» θα ντύσει στα λευκά σήμερα την Αθήνα, μετά το μεσημέρι τα βόρεια προάστια και μετά τα μεσάνυχτα ακόμη και το κέντρο της Αθήνας και ενδεχομένως και νοτιότερα (διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη εδώ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ