Ο Παπαχριστόπουλος απαντά στην οργή Καμμένου: Δεν ήταν μυστική η συνάντηση με τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Ο Παπαχριστόπουλος απαντά στην οργή Καμμένου: Δεν ήταν μυστική η συνάντηση με τον Τσίπρα

Θανάσης Παπαχριστόπουλος /Φωτογραφία Αρχείου: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ήταν μια μυστική συνάντηση, τονίζει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος για την επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου και το τετ α τετ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κίνηση που φαίνεται να εξόργισε τον Πάνο Καμμένο.

«Είχε κόσμο, τον είδα, έχουμε μια καλή σχέση. Ήταν μια ευκαιρία να τον δω, λειτουργεί πολύ θετικά για τη χώρα. Δεν το έχω κρύψει, τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό», ανέφερε μιλώντας στον «Θέμα 104,6».

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος επανέλαβε την πρόθεσή του να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και ακολούθως να παραδώσει την έδρα του. «Δεν θα συνεργήσω να πέσει αυτή η κυβέρνηση», ξεκαθάρισε, ενώ στις αιχμές περί εξαγοράς απάντησε «σε τούτα εδώ τα μαρμάρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα σενάρια που τον θέλουν στις εκλογές του 2019 να κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε πως «τα σενάρια συνωμοσιολογίας ότι πήγα (σ.σ: στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα) να συμφωνήσω να πάω με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν με αγγίζουν. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανέναν για το τι θα κάνω ή όχι. Το τι θα κάνω σαν απλός πολίτης, περιμένετε και θα το δείτε».

Παράλληλα ο κ.Παπαχριστόπουλος απαντώντας σε ερώτηση του iefimerida αν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ είπε «από τη στιγμή που θα παραδώσω την έδρα, θα είμαι ένας απλός πολίτης, οπότε δεν θα έχω να δώσω λογαριασμό σε κανένα για το που θα πάω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ