Ισπανία: Νέο κάζο για Ρεάλ Μαδρίτης, φουλ για τίτλο η Μπαρτσελόνα

Χαμόγελα στην Μπαρτσελόνα...

Νέα γκέλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα, αφού σε αγώνα για την 18η ημέρα ηττήθηκε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με 2-0 από την Σοσιεδάδ, με τέρματα που σημείωσαν ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν Χοσέ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με πέναλτι και ο Ρούμπεν Πάρδο στο 83΄. Η «Βασίλισσα» υπέστη την 6η εφετινή ήττα στη διοργάνωση και παρέμεινε στην 5η θέση με 30 βαθμούς, ενώ η Σοσιεδάδ πήρε -απρόσμενα- μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σεβίλη για την 18η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με τη νίκη της (2-1) εκτός έδρας επί της Χετάφε αύξησε τη διαφορά στην κορυφή της κατάταξης στους 5 βαθμούς. Ο Μέσι στο 20΄ και ο Σουάρες στο 39΄ έδωσαν το προβάδισμα με 2-0 στους Καταλανούς που έκαναν σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τιτλου, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 43΄ με τον Μάτα.

Σεβίλη και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 (37΄ Γιεντέρ - 45΄ Γκριεζμάν), χάνοντας και οι δύο πολύτιμο έδαφος από την κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισπανία Μπαρτσελόνα Ρεάλ Μαδρίτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ