Τάκης Ιερεμίας: «Θυμάμαι τον Ανδρέα Παπανδρέου με την παρέα του να διασκεδάζουν ως τις 5 το πρωί» - iefimerida.gr

Τάκης Ιερεμίας: «Θυμάμαι τον Ανδρέα Παπανδρέου με την παρέα του να διασκεδάζουν ως τις 5 το πρωί»

Ενα από τα περίφημα ζεϊμπέκικα του Ανδρέα Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές από την ζωή του ξεδίπλωσε ο Τέρης Ιερεμίας, μέλος του θρυλικού συγκροτήματος The Charms, το πρώτο που σημείωσε επιτυχία με ελληνικό στίχο, αλλά και το πρώτο συγκρότημα στην Ελλάδα που είχε μάνατζερ.

Μιλώντας στην «Espresso», ο Τέρης Ιερεμίας θυμήθηκε τις στιγμές στο θρυλικό Piccolo Mondo στα βόρεια, όπου σύχναζαν ο Ανδρέας Παπανδρέου και άλλοι γνωστοί πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ.

«Ο Παπανδρέου ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός στα μαγαζιά της νύχτας. Ερχόταν με τον Κατσιφάρα και τον Ζιάγκα, γλεντούσαν μέχρι το πρωί, ξόδευαν λεφτά...» λέει στην Espresso και συνεχίζει: «Θυμάμαι τον Ανδρέα, που ήταν στο μαγαζί με την παρέα του μέχρι τις 5 τα ξημερώματα και έπιναν, ενώ τους έπαιζα τα αγαπημένα τους τραγούδια».

Σε λίγες ώρες, το πρωί -προφανώς άγρυπνος ή με ελάχιστο ύπνο- τον είδα με την κουστωδία του, που ήταν μαζί στο μαγαζί, να βρίσκονται σε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο και να περπατούν στο κόκκινο χαλί. Απορούσα πώς άντεχαν...».

Ο Τέρης Ιερεμίας των The Charms σήμερα -Φωτογραφία: Espresso
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ