Οικογενειακές γιορτές στο Πόρτο Χέλι για τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου [εικόνες] - iefimerida.gr

Οικογενειακές γιορτές στο Πόρτο Χέλι για τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Θεοδώρα και ο Φίλιππος, τα δύο μικρότερα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, πέρασαν τις ημέρες των γιορτών με τους γονείς τους στο σπίτι τους στο Πόρτο Χέλι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Gala», οι δυο τους έφτασαν με διαφορά μίας ώρας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον Φίλιππο να έρχεται νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου με πτήση από τη Νέα Υόρκη και να περιμένει την αδελφή του, η οποία έφτασε μία ώρα αργότερα από την Ισπανία.

Οικογενειακές γιορτές στο Πόρτο Χέλι για τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η Θεοδώρα συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κούμαρ, ενώ ο Φίλιππος ήταν μόνος, καθώς η αρραβωνιαστικιά του, Νίνα Φλορ, βρισκόταν με φίλους και την οικογένειά της στο Σεν Μόριτζ.
Ο Φίλιππος και η Θεοδώρα αναχώρησαν με τον οδηγό της οικογένειας για το Πόρτο Χέλι, όπου εκεί συναντήθηκαν και με τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Οικογενειακές γιορτές στο Πόρτο Χέλι για τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Παύλος με την οικογένειά του δεν ήρθαν στην Ελλάδα για τις γιορτές, καθώς πέρασαν τις μέρες αυτές με την οικογένεια της Μαρί Σαντάλ στις Μπαχάμες.

Οικογενειακές γιορτές στο Πόρτο Χέλι για τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ