Βράχος καταπλάκωσε μάνα και κόρη σε προαύλιο εκκλησίας στο Άργος - iefimerida.gr

Βράχος καταπλάκωσε μάνα και κόρη σε προαύλιο εκκλησίας στο Άργος

Βράχος καταπλάκωσε μάνα και κόρη σε προαύλιο εκκλησίας στο Άργος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε καταστολή νοσηλεύεται στην εντατική νομάδα θεραπείας Νοσοκομείου της Αθήνας μια 32χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών η οποία καταπλακώθηκε μαζί με την μια της κόρη ένα κομμάτι βράχου που αποκολλήθηκε από το βουνό και έπεσε στο προαύλιο της εκκλησίας της Ζωοδόχου πηγής στο Κεφαλάρι Άργους.

Το ατύχημα συνέβη στο προαύλιο της εκκλησίας που πανηγύριζε χθες, όταν η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μαζί με ένα από τα παιδιά της κοντά στην δεύτερη είσοδο της σπηλιάς που βρίσκεται στον χώρο της εκκλησίας. Αμέσως την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου υποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργική επέμβαση.

Αν και, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν έχουν επηρεαστεί ζωτικής σημασίας νεύρα του εγκεφάλου, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί η νεαρή γυναίκα σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται σε καταστολή στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Το κοριτσάκι που είχε μαζί της στάθηκε τυχερό, καθώς δεν υπέστη παρά μερικές αμυχές κυρίως από την πτώση της στο έδαφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ