Η σκηνή 13 δευτερολέπτων για την οποία πρέπει να πάρει Όσκαρ η πρωταγωνίστρια του Λάνθιμου [βίντεο] - iefimerida.gr

Η σκηνή 13 δευτερολέπτων για την οποία πρέπει να πάρει Όσκαρ η πρωταγωνίστρια του Λάνθιμου [βίντεο]

H Ολίβια Κόλμαν στο The Favourite. Φωτογραφία: IMDB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ολίβια Κόλμαν έχει μπει δυναμικά στην οσκαρική κούρσα για τον ρόλο της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, The Favourite.

H Κόλι, όπως τη φωνάζουν κέρδισε το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στην Βενετία καθώς και το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς (Desert Palm Achievement Award) στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς.

Η εύθραυστη και απόμακρη Βασίλισσα Άννα, κλέβει από το πρώτο λεπτό τις εντυπώσεις στην ταινία. Μια καρικατούρα, μια ιδιαίτερα εύθραστη και απόμακρη Βασίλισσα, στο πλευρό της οποίας βρίσκονται οι Ρέιτσελ Βάις και Έμμα Τόμσον.

Η 44χρονη ηθοποιός διεκδικεί σήμερα μια Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της Βασίλισσας Άννας, ωστόσο το Twitter την έχει στέψει νικήτρια δίνοντάς της το Όσκαρ γι' αυτή τη σκηνή των 13 δευτερολέπτων στο The Favourite.

Δείτε την απίθανη σκηνη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ