Ακολούθησε τη μύτη σου και όχι την καρδιά για να βρεις το ταίρι σου [βίντεο]

Ξεχάστε το «Έρωτας με την πρώτη ματιά» η νέα μόδα που έχουν υιοθετήσει στο Λος Άντζελες προστάζει «με την πρώτη οσμή» αν'αυτού!

Δεν είναι πως τρελάθηκαν εκεί στην Αμερική... η Judith Pray, στηρίζει τη θεωρία της στις φερομόνες, και διοργανώνει πάρτυ βάση αυτών. Οι φερομόνες είναι ουσίες που απελευθερώνονται κυρίως από ζώα και φυτά και προκαλούν μια συγκεκριμένη αντίδραση ή μεταδίδουν κάποιο μήνυμα σε ένα άλλο άτομο ή φυτό του ίδιου, με κύριο αποτέλεσμα το ζευγάρωμα.

Φερομόνη ωστόσο εκλύει, μέσω του ιδρώτα και των σωματικών μυρωδιών και ο άνθρωπος. Και αυτό το εκμεταλλεύονται δεόντως εφευρετικοί άνθρωποι, όπως η Judith Pray από το Los Angeles, η οποία διοργανώνει πάρτυ φερομονών

Το μόνο που κάνουν είναι το εξής: για τρεις μέρες πριν το πάρτυ φοράνε συνέχεια ένα συγκεκριμένο λευκό T-shirt, το οποίο και βγάζουν όταν προσέρχονται σε αυτό. Τα T-shirts συγκεντρώνονται και αριθμούνται και μετά ένας ένας, στο στυλ του περνά περνά η μέλισσα, σε κύκλο μυρίζουν τα μπλουζάκια και βρίσκουν τη μυρωδιά που τους εξιτάρει περισσότερο! Έτσι επιλέγουν και το ιδανικό τους ταίρι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ