Ακολούθησε τη μύτη σου και όχι την καρδιά για να βρεις το ταίρι σου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ακολούθησε τη μύτη σου και όχι την καρδιά για να βρεις το ταίρι σου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχάστε το «Έρωτας με την πρώτη ματιά» η νέα μόδα που έχουν υιοθετήσει στο Λος Άντζελες προστάζει «με την πρώτη οσμή» αν'αυτού!

Δεν είναι πως τρελάθηκαν εκεί στην Αμερική... η Judith Pray, στηρίζει τη θεωρία της στις φερομόνες, και διοργανώνει πάρτυ βάση αυτών. Οι φερομόνες είναι ουσίες που απελευθερώνονται κυρίως από ζώα και φυτά και προκαλούν μια συγκεκριμένη αντίδραση ή μεταδίδουν κάποιο μήνυμα σε ένα άλλο άτομο ή φυτό του ίδιου, με κύριο αποτέλεσμα το ζευγάρωμα.

Φερομόνη ωστόσο εκλύει, μέσω του ιδρώτα και των σωματικών μυρωδιών και ο άνθρωπος. Και αυτό το εκμεταλλεύονται δεόντως εφευρετικοί άνθρωποι, όπως η Judith Pray από το Los Angeles, η οποία διοργανώνει πάρτυ φερομονών

Το μόνο που κάνουν είναι το εξής: για τρεις μέρες πριν το πάρτυ φοράνε συνέχεια ένα συγκεκριμένο λευκό T-shirt, το οποίο και βγάζουν όταν προσέρχονται σε αυτό. Τα T-shirts συγκεντρώνονται και αριθμούνται και μετά ένας ένας, στο στυλ του περνά περνά η μέλισσα, σε κύκλο μυρίζουν τα μπλουζάκια και βρίσκουν τη μυρωδιά που τους εξιτάρει περισσότερο! Έτσι επιλέγουν και το ιδανικό τους ταίρι!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ