«Τρέχουν» στην ΥΠΑ για την ενοικίαση αεροπλάνου -Για την πιστοποίηση ραδιοβοηθημάτων απαραίτητων για την ασφάλεια πτήσεων - iefimerida.gr

«Τρέχουν» στην ΥΠΑ για την ενοικίαση αεροπλάνου -Για την πιστοποίηση ραδιοβοηθημάτων απαραίτητων για την ασφάλεια πτήσεων

«Τρέχουν» στην ΥΠΑ/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ενοικίαση αεροσκάφους το οποίο θα πραγματοποιεί τις πιστοποιήσεις των ραδιοβοηθημάτων των αεροδρομίων που είναι μείζονος σημασίας για την ασφάλεια των πτήσεων «τρέχει» η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας μετά τις αποκαλύψεις ότι το αεροσκάφος που υπάρχει για το σκοπό αυτό είναι καθηλωμένο εδώ και δέκα μήνες.

Μάλιστα εξαιτίας της υπόθεση πριν λίγες εβδομάδες ο διοικητής της ΥΠΑ κάλεσε έξι χειριστές που εργάζονται στην Υπηρεσία προκείμενου να διατάξει τη… σύλληψή τους.

Διαβάστε στο economistas.gr για την καθήλωση του αεροσκάφους και το πότε θα γίνει ο διαγωνισμός για την ενοικίαση νέου αεροπλάνου προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κρίσιμο ζήτημα της πιστοποίησης των αεροναυτιλιακών βοηθημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΠΑ αεροδρόμια πτήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ