Κοτζιάς: Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν βουλευτές του - iefimerida.gr

Κοτζιάς: Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν βουλευτές του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε το Σάββατο ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Κοτζιάς είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα τον ακολουθούσαν βουλευτές του. «Για την ηγεσία των ΑΝΕΛ δε θα μιλήσω, είναι το άκρον άωτον. Έχω φίλους στους ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του», ανέφερε στον News 24/7 ο κ. Κοτζιάς.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είπε μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ήταν λάθος του Αλέξη Τσίπρα που δεν άλλαξε κυβερνητικό εταίρο. «Η κυβέρνηση που φτιάχτηκε το 2015 ήταν μια κυβέρνηση σωτηρίας, μας έβγαλε από τα μνημόνια. Θα μπορούσαν μετά να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα σε αυτήν και να μην μπει σε αυτή την κατάσταση φθοράς, που την έχει βάλει ο κ. Καμμένος», πρόσθεσε.

Και σημείωσε ότι «στην άνοδο του εθνικισμού συνέβαλε πρώτα από όλα η ηγεσία των ΑΝΕΛ και η ΝΔ που επέλεξε να παίξει ένα παιχνίδι ανεύθυνης αντιπολίτευσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Κοτζιάς Πάνος Καμμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ