Η Εϊμι Σούμερ με μαγιό της Εμιλι Ραταϊκόφσκι: «Μου ταιριάζει σαν ένα μικρό γάντι» [εικόνες]

Το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Κρις Φίσερ περιμένει η ηθοποιός Έιμι Σούμερ, αντιμετωπίζοντας μεγάλα προβλήματα κατά την εγκυμοσύνη της λόγω ναυτίας.

Η διάσημη κωμικός που κάνει διακοπές αυτές τις ημέρες, θέλησε να τρολάρει το μοντέλο με το απίστευτο σώμα, Έμιλι Ραταϊκόφσκι φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό από την κολεξιόν της, «Inamorata Swim».

Ποζάροντας με τα χέρια ψηλά στον αέρα, η 37χρονη κωμικός φόρεσε ένα αποκαλυπτικό κόκκινο μαγιό, με μια βαθιά λαιμόκοψη που δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά. Αστειευόμενη έγραψε στην λεζάντα: «Σ’ ευχαριστώ για το μαγιό Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Μου ταιριάζει σαν ένα μικρό γάντι».

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο από το Insta stories, την δείχνει με την πλάτη στην κάμερα, ποζάροντας στα κάγκελα του δωματίου στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, έγραψε: «@inamorataswim ιδανικά για πασαρέλα».

Η Έιμι και η Έμιλι είναι καλές φίλες και τον περασμένο Οκτώβριο συμμετείχαν σε διαμαρτυρία στην Ουάσινγκτον ενάντια στον υποψήφιο του Ντόναλντ Τραμπ για την θέση του προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου, Μπρετ Καβανο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 31 Ιούλ, 2018 στις 3:41 μμ PDT

Η Έιμι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την εγκυμοσύνη της καθώς όπως και η Κέιτ Μίντλετον έπασχε από ακραία ναυτία με αποτέλεσμα να κάνει συνέχεια εμετούς.

Σε μια προσπάθεια να διακωμωδήσει λίγο την κατάσταση, η διάσημη κωμικός, που είναι γνωστή για τον αυτοσαρκασμό της δημοσίευσε χθες ένα βίντεο – παρωδία του Baywatch που την δείχνει να τρέχει σε αργή κίνηση στην παραλία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amyschumer στις 4 Ιαν, 2019 στις 3:51 πμ PST


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ