Σάλος με τον χορό της Αλεξάντρια Οκάζιο-Κορτέζ -Η νεαρή γερουσιαστής απάντησε με τον καλύτερο τρόπο [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με τον χορό της Αλεξάντρια Οκάζιο-Κορτέζ -Η νεαρή γερουσιαστής απάντησε με τον καλύτερο τρόπο [βίντεο]

Η νεαρή Αλεξάνδρια Οκάζιο-Κορτέζ ξέρει να χορεύει! Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει τη νεότερη, σε ηλικία, γερουσιαστή, Αλεξάντρια Οκάζιο-Κορτέζ να χορεύει.

Στο βίντεο, που έγινε viral και κυκλοφόρησε στο Twitter μία μόλις ημέρα προτού ορκιστεί στην νέα της θέση, φαίνεται η Κορτέζ σε πιο νεαρή ηλικία να χορεύει ευτυχισμένη στη στέγη ενός κτιρίου.

...High School video of Alexandria Ocasio-Cortez -- Congratulations New York! pic.twitter.com/VSKdUImhZj

Η νεότερη γερουσιαστής, Αλεξάνδρια Οκάζιο - Κορτέζ


«Αυτή είναι η αγαπημένη κομμουνίστρια της Αμερικής, ενώ συμπεριφέρεται ως ανόητη που είναι» έγραφε στη λεζάντα το tweet από τον AnonymousQ1776, προσθέτοντας πως πρόκειται για ένα βίντεο που τραβήχτηκε όταν ήταν φοιτήτρια.


Και μπορεί να ήταν μια προσπάθεια για να αμαυρωθεί η φήμη της, ωστόσο όπως αποδείχθηκε το επεξεργασμένο βίντεο των 30 δευτερολέπτων, είναι μέρος ενός βίντεο 4 λεπτών και 20 δευτερολέπτων που δημοσιεύτηκε στο YouTube πριν από 8 χρόνια. Και τραβήχτηκε στο πανεπιστήμιο της Βοστόνης, από το οποίο αποφοίτησε το 2011 με πτυχίο στα οικονομικά και τις διεθνείς σχέσεις. Και η Κορτέζ δεν ήταν η μόνη που συμμετείχε στο βίντεο, όπου μπορεί να δει κανείς μια ομάδα φοιτητών να χορεύει και να μιμούνται σκηνές από δημοφιλείς ταινίες του 1980.


Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να την υπερασπιστούν μετά την ανάρτηση του tweet.

«ΕΠΕΙΓΟΝ: ένα βίντεο εξαιρετικά επιβλαβές μόλις αναρτήθηκε και… συγγνώμη, λυπάμαι, είναι απλά η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές που χορεύει» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Νέο βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε δείχνει την Οκάζιο Κορτέζ από την εποχή που ήταν στο κολέγιο και είναι ... αξιολάτρευτη».

BREAKING extremely damaging video has just been released and it's... wait, I'm sorry, it's just @AOC dancing around. This is fine; please excuse the interruption. https://t.co/SJ7d9vTmN7


Η νεαρή πολιτικός δήλωσε από την πλευρά της ότι χαίρεται, καθώς το χορευτικό ταλέντο της αναγνωρίστηκε.

«Δεν είναι φυσιολογικό για τους εκλεγμένους αξιωματούχους να έχουν τη φήμη ότι ξέρουν να χορεύουν καλά κι είμαι ευτυχισμένη που είμαι μία εξ αυτών» σημείωσε η Κορτές στο The Hill.

«Δεν εξεπλάγην που οι Ρεπουμπλικάνοι μπορούν να πιστεύουν ότι το να διασκεδάζουμε θα μπορούσε να μας μειώσει το κύρος ή να μας καταστήσει παράνομους» συμπλήρωσε η ίδια, γνωστή για την επικριτική στάση της απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Χθες, το απόγευμα όμως, η νεότερη γυναίκα στην Γερουσία αποφάσισε να απαντήσει με έναν διαφορετικό τρόπο σε όσους επέκριναν το βίντεο. Χορεύοντας πάλι.

I hear the GOP thinks women dancing are scandalous.

Wait till they find out Congresswomen dance too!

Have a great weekend everyone :) pic.twitter.com/9y6ALOw4F6

«Άκουσα πως το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα πιστεύει πως είναι σκάνδαλο όταν οι γυναίκες χορεύουν. Περιμένετε να δείτε πώς θα αντιδράσουν όταν μάθουν πως και οι γυναίκες του Κογκρέσου χορεύουν! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους» τουίταρε, με ένα βίντεο που την δείχνει να χορεύει έξω από το νέο της γραφείο στην Κάπιτον Χιλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ