H κακοκαιρία «Σοφία» έπληξε τη Γ' Εθνική - iefimerida.gr

H κακοκαιρία «Σοφία» έπληξε τη Γ' Εθνική

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κουτσουρεμένη» θα είναι η αγωνιστική που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιανουαρίου στη Γ΄ Εθνική, κατά το οποίο έχει προγραμματιστεί η 13η αγωνιστική σε επτά από τους οκτώ ομίλους και η 12η αγωνιστική στον 7ο.

Και αυτό γιατί η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα (5/1) την αναβολή των αναμετρήσεων του 1ου, του 2ου και του 4ου ομίλου, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν ήδη γνωστό πως δεν θα διεξάγονταν επτά παιχνίδια στη Γ΄ Εθνική (Μελιτεύς Μελίτης-Ολυμπιακός Κυμίνων και Άρης Παλαιοχωρίου-Εδεσσαϊκός για τον 2ο όμιλο, Μακεδονικός Σιάτιστας-Γρεβενά Αεράτα για τον 3ο και οι αναμετρήσεις του 4ου ομίλου ΑΟ Σελλάνων-Φωκικός, Νίκη Βόλου-Πιερικός, Αλμυρός-Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων Μακρυχωρίου-Μετέωρα). Επίσης, δεν ορίστηκε ο αγώνας ΑΟ Φλωριάδας-Σούλι Παραμυθιάς για τον 3ο όμιλο, καθώς η ομάδα από την Άρτα οδεύει προς αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναβολή στους τρεις ομίλους της Γ΄ Εθνικής αναφέρει: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων του 1ου, 2ου και 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, λόγω της κακοκαιρίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γ' Εθνική αγώνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ