Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ -Ομαλοποιείται η κατάσταση στο αεροδρόμιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ -Ομαλοποιείται η κατάσταση στο αεροδρόμιο [βίντεο]

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις μετακινήσεις στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Σοφία».

Με καθυστερήσεις γίνονται τα δρομολόγια από τον σταθμό ΚΤΛ Μακεδονία, ενώ συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά εκείνα προς την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναχωρούν κάθε δύο ώρες, αντί για κάθε μία.

Αντίθετα, δεν εκτελούνται δρομολόγια προς τον νομό Χαλκιδικής, λόγω της απαγόρευσης της αστυνομίας για την κυκλοφορία φορτηγών και λεωφορείων.

Ομαλοποιείται η κατάσταση στο αεροδρόμιο

Στο μεταξύ, σταδιακά ομαλοποιείται η κατάσταση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου γίνονται 4 αφίξεις και αναχωρήσεις ανά ώρα, δήλωσε στο ΑΠΕ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Fraport Greece, Γιάννης Παπάζογλου.

Υπενθυμίζεται ότι εκατοντάδες επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν, εξαιτίας ακυρώσεων και καθυστερήσεων, ενώ άλλοι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν σε άλλες χώρες, όπως οι επιβάτες της πτήσης της Ryanair από το Λονδίνο, που κατέληξε στην Τιμισοάρα. Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», πολλοί διαμαρτύρονταν ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση, ενώ άνθρωποι κοιμήθηκαν στο πάτωμα ή σε παγκάκια.

Σταδιακά στους δρόμους τα λεωφορεία

Σε ό,τι αφορά τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, σταδιακά βγαίνουν στους δρόμους. Από το πρωί, είχαν τραβήξει χειρόφρενο, εξαιτίας του χιονιού στους δρόμους και ο ΟΑΣΘ περίμενε να τους καθαρίσουν οι δήμοι και η Περιφέρεια, προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως για να κυκλοφορήσουν.

Ηδη, από τα αμαξοστάσια έχουν βγει τα λεωφορεία των γραμμών 2Κ, 3Κ, 27,28, 32 και το 57 μέσω του οποίου υπάρχει πρόσβαση στο νοσοκομείο Παπανικολάου, και σύντομα θα τεθούν σε λειτουργία και άλλα άλλες γραμμές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ