Γεωργιάδης: Ο Μανιαδάκης μηνύει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Ο Μανιαδάκης μηνύει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες

Ο Αδωνις Γεωργιάδης/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Μανιαδάκης την ερχόμενη εβδομάδα θα μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες, στην υπόθεση Novartis, δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Πολλές φορές συναντιόμουν με τον Μανιαδάκη. Δεν ήξερα ότι ο Μανιαδάκης ήταν προστατευόμενος μάρτυρας», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο opentv και την εκπομπή Τώρα ο,τι συμβαίνει με την Φαίη Μαυραγάνη, για τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα ο οποίος κατέστη κατηγορούμενος.

«Εχω μηνύσει τον Μανιαδάκη ως Γιάννη Αναστασίου. Ο Μανιαδάκης θα μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες. Εκεί θα μάθουμε και ποιοι είναι αυτοί», είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσουν μηνύσεις των 10 πολιτικών σε βάρος των τριών προστατευόμενων μαρτύρων.

«Ο δικηγόρος του Μανιαδάκη είναι ο κ. Μαντάς ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του ΔΣΑ. Αυτός είπε ότι δεν υπήρχε σχέδιο διαφυγής του Μανιαδάκη από την χώρα», είπε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας «φούσκα» την υπόθεση Novartis. «Το σκάνδαλο της σκευωρίας είναι υπαρκτό. Αυτοί που το έστησαν θα βρεθούν όλοι στο εδώλιο», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ