Σε ένα μήνα από σήμερα η πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων - iefimerida.gr

Σε ένα μήνα από σήμερα η πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων

Σε ένα μήνα από σήμερα η πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι μαθητές να μην έχουν επιστρέψει ακόμα στα θρανία από τις διακοπές του Πάσχα, ωστόσο έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για το καλοκαιρινό κλείσιμο των σχολείων. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως όλοι θα ξεκινήσουν αμέσως διακοπές, καθώς έρχεται η μεγάλη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Πάντως όπως όλα δείχνουν το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να στείλει στα σχολεία το υπουργείο Παιδείας, τις επόμενες ημέρες στην οποία θα αναφέρεται πως στις 17 Μαΐου λήγει το διδακτικό έτος για τα γυμνάσια, στις 15 Ιουνίου για τα δημοτικά σχολεία, ενώ στα λύκεια τα μαθήματα θα λήξουν επίσης στις 17 Μαΐου. Οι πανελλαδικές εξετάσεις αρχίζουν τη Δευτέρα, 21 Μαΐου.

Από την άλλη πλευρά, οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ