Κατσέλη: «Ψάχνει άλλοθι η Τρόικα για την αποτυχία του μνημονίου» - iefimerida.gr

Κατσέλη: «Ψάχνει άλλοθι η Τρόικα για την αποτυχία του μνημονίου»

Κατσέλη: «Ψάχνει άλλοθι η τρόικα για την αποτυχία του μνημονίου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τις δηλώσεις του Πολ Τόμσεν σε συνέδριο του ΔΝΤ ότι αν η Ελλάδα δεν πατάξει τη φοροδιαφυγή απειλείται με εκτροχιασμό το δημοσιονομικό πρόγραμμα, η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας», Λούκα Κατσέλη εκτόξευσε βολές κατά του εκπροσώπου του ΔΝΤ.

«Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ κ. Τόμσεν, υπό το βάρος της εντεινόμενης ύφεσης και του αδιεξόδου που οδηγείται η Ελλάδα, προεξοφλεί σήμερα και αναζητά άλλοθι για την επερχόμενη αποτυχία της συνταγής του Μνημονίου», τόνισε Λούκα Κατσέλη και υπογράμμισε ότι «αυτό που δεν εξηγεί η Τρόικα είναι γιατί αρνήθηκε να ακούσει τις φωνές που έλεγαν ότι η ίδια η συνταγή οδηγεί σε βαθειά ύφεση, σε μείωση των εσόδων και τελικά στη χρεοκοπία, αλλά, μαζί με τους κκ. Βενιζέλο και Σαμαρά, συμφώνησαν και υπέγραψαν το δεύτερο Μνημόνιο».

Η Λούκα Κατσέλη υποστήριξε ότι «ο ελληνικός λαός έχει το όπλο στα χέρια του: Συμπόρευση με την Κοινωνική Συμφωνία, ώστε με την ψήφο του ν' ανατρέψει τον μονόδρομο της λιτότητας και να βγάλει τη χώρα από την κρίση όρθια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ