Ομηρία κοπέλας από το Πακιστάν στη Θεσσαλονίκη - Ομοεθνείς της ζητούσαν λύτρα για να την απελευθερώσουν - iefimerida.gr

Ομηρία κοπέλας από το Πακιστάν στη Θεσσαλονίκη - Ομοεθνείς της ζητούσαν λύτρα για να την απελευθερώσουν

Εικόνα αρχείου από αστυνομική κινητοποίηση στην Θεσσαλονίκη / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τεσσάρων συμπατριωτών της, σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, έζησε μια κοπέλα από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα μετέβη παράνομα στην ελληνική επικράτεια, έναντι αμοιβής, προ ημερών. Οι διακινητές της, ωστόσο, όπως φαίνεται, είχαν «νταραβέρια» με μια ομάδα εκβιαστών που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη.

Ετσι, όταν τους συνάντησε, δήθεν, για να την οδηγήσουν στον επόμενο προορισμό της, οι τέσσερις άνδρες τη χτύπησαν, την ακινητοποίησαν και την μετέφεραν σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, σύμφωνα με την αστυνομία, την ανάγκασαν με τη χρήση βίας να επικοινωνήσει με συγγενικό της πρόσωπο στο Πακιστάν, προκειμένου να ζητήσουν λύτρα -μέσω τραπεζικής κατάθεσης- για να την απελευθερώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, Πέμπτη, η παράνομη κράτηση της γυναίκας έγινε αντιληπτή από εργαζόμενο στο ξενοδοχείο, ο οποίος ζήτησε τη συνδρομή αστυνομικών του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου.

Λίγη ώρα αργότερα, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν οι τέσσερις δράστες, ηλικίας 17, 21, 22 και 33 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για συμμορία, αρπαγή, παράνομη κατακράτηση, εκβίαση, μεταφορά-προώθηση παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και παροχή καταλύματος για απόκρυψη εκ κερδοσκοπίας πραττόμενη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη απαγωγή λύτρα πακιστανοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ