Απελευθέρωσαν τον επιχειρηματία που είχαν απαγάγει στον Πειραιά - iefimerida.gr

Απελευθέρωσαν τον επιχειρηματία που είχαν απαγάγει στον Πειραιά

Αστυνομικοί έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στον Πειραιά μετά την αρπαγή του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του επιχειρηματία, Νίκου Μαυρίκου, καθώς οι απαγωγείς του τον απελευθέρωσαν το πρωί, ύστερα από 8 ημέρες ομηρείας.

Τον 55χρονο είχαν απαγάγει τέσσερις άγνωστοι έξω από το σπίτι του στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά στις 27/12/2018.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκεται σε φιλικό του σπίτι, όπου έχουν μεταβεί οι αξιωματικοί της Ασφάλειας και τον εξετάζουν για την οκταήμερη ομηρία του.

Για την απελευθέρωσή του τηλεφώνησε ο ίδιος ο 51χρονος, σήμερα το πρωί στην Ασφάλεια και είπε ότι οι απαγωγείς του τον άφησαν ελεύθερο και βρίσκεται στο σπίτι του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους. Τελικά έκλεισε ραντεβού με τους αρμόδιους αξιωματικούς σε άλλο σπίτι, όπου τον επισκοπήθηκαν για να τον εξετάσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες της αρπαγής δεν ζήτησαν λύτρα από την οικογένεια του 51χρονου και ό,τι συνέβη φαίνεται οτι το χειρίστηκε ο ίδιος προσωπικά. Οι λεπτομέρειες αναμένεται να φωτιστούν από την κατάθεση του επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νικοσ μαυρικοσ ΓΑΔΑ απαγωγή ομηρεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ